Prev   Next   Pause   Play     Scroll   Fade   ScrollFade
Reklaminis skydelis
You are here:     
Itempiamos lubos PDF Spausdinti Email
Parašė   
Penktadienis, 18 Lapkritis 2011 10:30

Įtempiamos lubos - puikus patalpų interjero apipavidalinimo sprendimas. Skirtingai nuo įprastos lubų apdailos, reikalaujančios nemažai laiko ir daugelio priemonių, įtempiamos lubos yra greitai montuojamos ir tarnauja ilgą laiką. Įtempiamų lubų paviršiaus nereikia lyginti ir dažyti, jų montavimo metu beveik nesusidaro nešvarumų ir statybinių šiukšlių. Montuojant įtempiamas lubas nereikia remontuoti pagrindinių lubų - bus paslėpti visi defektai: dėmės, įtrūkimai, bet kokie nelygumai. Pasižyminčios praktiškumu, estetiškumu, saugumu, prieinamumu ir patikimumu, įtempiamos lubos yra perspektyviausia lubų sistema.

Pagrindinis pranašumas yra tas, kad lubas galima greitai ir paprastai sumontuoti bet kokioje patalpoje. Įtempiamų lubų sistemą sudaro tik du komponentai - lubų audinys ir tvirtinimo profilis, kurie sumontuojami per vieną dieną. Viskas atliekama greitai, paprastai ir patikimai. Jos prisitaiko prie nuolat natūraliai judančio pastato, netrūkinėja, nebijo drėgmės, dulkių, o jų paviršius išlieka visada lygus bei švarus.

Įtempiamos lubos pasižymi dideliu atsparumu drėgmei - tai padeda apsaugoti Jūsų būstą nuo užliejimo iš viršaus ir nuo bet kokio drėgmės poveikio. Tokios lubos gali išlaikyti apkrovą iki šimto litrų vandens vienam kvadratiniam metrui. Įtempiamų lubų technologija nuolat vystosi, todėl jos įgauna naujas savybes. Pavyzdžiui, pageidaujant, galima sumontuoti akustinės įtempiamas lubas, kurios patalpoje leidžia sukurti norima akustinę aplinką.

Jų konstrukcija yra paprastai ir greitai sumontuojama. Pirmiausia prie sienų montuojami profiliai, vėliau ant jų užtempiama lubų medžiaga. Įtempiamos lubos visiškai nepalaiko degimo. Įtempiamos lubos turi didelę stiprumo atsargą, todėl laikui bėgant jos neįlinksta ir nesideformuoja. Technologijoje numatyta, kad įtempiamos lubos turi išlaikyti dešimties metų eksploatacijos laikotarpį, tačiau praktiškai jis yra gerokai ilgesnis. Be to, įtempiamose lubose galima greitai sumontuoti apšvietimo prietaisus ir signalizaciją, lengva įrengti elektros instaliaciją, padaryti keleto lygių lubas, paslėpti inžinerines komunikacijas. Tai atliekant, įtempiamos lubos išlieka idealiai lygios.

 

ĮTEMPIAMOS LUBOS PASIŽYMI:

  • Plačia spalvų įvairovė, apie 120 spalvų (matinės, blizgančios, šviečiančios)
  • Netrūkinėja, neišblunka, nesugeria kvapų, lengvai valomos
  • Atsparios vandeniui, atlaiko iki 100 litrų vandens
  • Ant jų nesikondensuoja drėgmė, todėl tinka baseinuose ir vonios kambariuose
  • Nepalaiko degimo, tik lydosi
  • Nepritraukia dulkių, nes yra antistatiškos
  • Gaminamos iš ekologiškai švarių medžiagų, nesukelia alergijos
  • Greitai įrengiamos, per 1-2 dienas
  • Lubų medžiagai suteikiama net 10 metų garantija
LAST_UPDATED2